facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Ofertes

https://youtu.be/I0sGASrOUzg

La Cerdanya, degut al seu emplaçament i a la seva orografia, és una de les valls més ben comunicades del Pirineu i la més solejada d’Europa.

Tres eixos estructuren les arribades a partir de l’Eix Pirinenc (N-260), l’eix del Llobregat pel túnel del Cadí (E-9 o c-16) i la C-14 que va de Lleida a Andorra.

Pel Nord l’arribada es pot fer per la E-9 (Paris-Toulouse-Tunel del Puymorens-Puigcerdà) o per la N-116 (Narbonne-Perpignan-Mont-Louis-Puigcerdà). També és possible prendre el tren fins a Puigcerdà des de Barcelona, Toulouse i Perpignan.

Només cal triar el mitjà de transport que millor els convingui, ja que l’arribada fins a la Cerdanya els serà tan simple com agradable amb unes vistes espectaculars.

Com a buscador de rutes els hi recomanem www.viamichelin.com. La població és Prullans i el codi postal, per anar més ràpid, és el 25727.

 

Coordenades GPS: Latitud: 42º22’43”N Longitud: 1º44’16”E

 


Ver Cerdanya Resort en un mapa ms grande


Carregadors Tesla

El programa Destination Charging the Tesla ofereix una forma pràctica de realitzar una càrrega i destinacions de primera categoria de tot el món i de forma exclusiva per als propietaris dels productes Tesla. La seva tecnologia de càrrega proporciona fins a 100 km addicionals d’autonomia per hora de càrrega per als propietaris dels productes Tesla. Ens enorgullecemos de ser associats amb Tesla i de contribuir a la realització del transport sostenible.

El punt de recàrrega per cotxe elèctric es troba al nostre parquing interior a l’hotel

xec Plànol de serveis